Beautiful Me

The Disclaimer





Hello and Welcome my fat zomba(s). You have entered to blablabla. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site

Daisypath Anniversary tickers
The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed

Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® Your Name 2011 - 2012


New look :)


Thursday, 9 February 2012 23:02 0 Atashinci(s)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




Apa kbr korang semua??? chat ke???? bguih le chat ea..hahahaha tgok la dunia ..pe aku mengarut nie..ok2 straight 2 de point....actually aku nie ada mslh..aku selalu ngok r blog aku nie ada jak x kena...sikit2 tukar 2 la tukar nie la...skg aku pki blogskin...so ada r 1 web nie, law nak blogskin pi je kat web http://www.blogskins.com/..macam2 ada pelbagai rupa,,korang pilih aje...

di pendekkan ceta, asyik2 tukar skin..last2 jdi mcm nie..ehmmmm actually penat gak kerja edit mengedit nie tp law edit blogskin ada mudah sikit la...korang jangan heran la law aku asyik2 nak tukar skin bab aku nie jenis x tetap pendirian hahahaha....tpi 2 memg kelemahan aku nak wat cmne kan...

tpi yg bestnya skin aku skg memg best, siap ada lgu g...law nak try dgr lgunya pi je blog aku hri k hehehe...
akan tetapi kemungkinan aku akan ubah g skin aku hahahaha..tgok la law x puas hti le kekekeke...
disebabkan aku cuti panjang jdi masa2 yg terluang nie ada baiknya wat le hal2 berfaedah nie kot hahaha...law dah buka sem mna nye aku ada masa tuk tgok2 blog aku nie,,, law dah penat dan bz sgt ngan assingmnt pe g x terlayan dah...

ok la guys aku stop sini dlu...nti jumpa entry akan dtg k....assalamualaikum papai....................